Mehedinți. Asfaltarea drumului dintre Strehaia și Grozești aproape gata!

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a ținut să facă cunoscut faptul că DJ607, între Strehaia (intersecție cu DN 67A) — Grozești — limita județ Gorj, a fost asfaltat în proporție de 90%, în acest moment fiind în derulare lucrări de consolidare în mai multe zone, dar și intervenții la Podul peste râul Motru.

În toamna anului trecut, constructorul a anunțat că cea mai mare parte a celor 26,08 km au fost asfaltată, fiind așternut și cel de-al doilea strat, cel de uzură.

Potrivit aceleiași surse, lucrările au fost întrerupte pentru o scurtă perioadă în sezonul rece, iar în urmă cu două săptămâni au fost reluate. Au rămas neasfaltate porțiunile din zonele unde se fac acum consolidări și unde se lucrează la structura podurilor. Tot în această perioadă, se pun borduri pe porțiunea care traversează orașul Strehaia.

,,Tronsonul DN 67A— Grozești — limita județ Gorj este lotul 5 al proiectului prin care se modernizează/reabilitează 112 km drumuri județene în Mehedinți.Prin proiectul derulat de Consiliul Județean Mehedinți, cu fonduri europene, acest drum a fost asfaltat pentru prima dată, până acum traficul fiind greoi din cauza denivelărilor specifice drumurilor de țară! Acum circulația se desfășoară în condiții foarte bune și de siguranță pentru toți participanții la trafic.”, a mai precizat șeful administrației mehedințene, Aladin Georgescu.

Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s