Mehedinți. Se va finaliza reabilitarea drumului Gvardinița-Bîcleș-Vlădica- Tâmna


Președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu, a transmis o informație foarte bună pentru locuitorii comunelor Gvardinița, Bîcleș, Vlădica și Tâmna. Drumul DJ 561 care unește toate aceste localități, în lungime totală de 32 de km a cărei asfaltare a început anul trecut, va fi finalizat în cel mai scurt timp.
,,Profităm de vremea bună din această perioadă pentru a continua lucrările pe care le avem contractate în vederea reabilitării și modernizării drumurilor județene. DJ 561 A, Gvardinița – Bîcleș – Vlădica – Tâmna (intersecția cu DN6) are o distanță de peste 32 km, iar reabilitarea lui este obiectivul lotului 4, în cadrul celui mai important proiect de infrastructură rutieră pe care îl implementăm la nivelul Consiliului Județean Mehedinți cu fonduri europene.
În această perioadă, constructorul a anunțat că se intervine la podețele casetate și tubulare, dar și la casetele de lărgire pe acostamente. Sunt lucrări prevăzute înaintea etapei de așternere a unui nou strat de asfalt și am speranța că în decursul acestui an, drumul va fi complet refăcut pentru o circulație în siguranță.
Oamenii au nevoie de condiții bune de trafic, iar la finalul implementării proiectelor pe care le avem în derulare, județul Mehedinți va avea una dintre cele mai bune rețele de drumuri județene din țară!
” a precizat șeful administrației mehedințene, Aladin Georgescu.
Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s