Olt. Modernizarea Portului de la Corabia prinde contur

Vechiul Port Corabia

Gabriel Stanciu, consilierul ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Ion Ștefan, originar din Corabia, a transmis un comunicat de presă potrivit căruia în curând va începe reabilitarea portului de pe malul drept al Dunării din acest oraș. Cel care a pus umărul la această investiție foarte importantă pentru județul Olt, a fost senatorul PNL Liviu Voiculescu.

Gabriel Stanciu și Liviu Voiculescu

,,Indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții “Reabilitarea și modernizarea infrastructurii de transport naval în porturile din afara rețelei TEN-T -Port Corabia” au fost aprobați prin hotărâre de Guvern! Acum un an acest proiect părea irealizabil pentru mulți dintre dumneavoastră, însă astăzi mă bucur de faptul că mi-am ținut promisiunea! Sprijinul domnului Senator Liviu Dumitru Voiculescu- Președinte PNL OLT este esențial pentru olteni iar împreună vom reuși să dezvoltăm județul nostru. ” a transmis corăbianul.

Reamintim faptul că anul trecut, la începutul lunii iunie, în prezența secretarului de stat pe probleme de transport naval din Ministerul Transporturilor, Alexandru Hagiiani și  a directorului CNAPDF Giurgiu, Florian Velicu, la Corabia a avut loc o întâlnire în cadrul căreia s-a depus un Memorandum la Agenția de Mediu Olt pentru studiul de impact asupra mediului, pentru obiectivul de investiții:  „Reabilitarea si modernizarea infrastructurii de transport naval in porturile din afara rețelei TEN-T – Port Corabia”.

Cu acest prilej, la eveniment au mai participat Florin Homorean, prefectul județului Olt, Dorel Șteomlega, directorul Agenției pentru Protecția Mediului Olt, Dorel Steomlega, dar și Gabriel Stanciu, consilierul ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Ion Ștefan. 

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s