Vâlcea. CJ Vâlcea investește pentru dezvoltarea județului

***Vâlcea. CJ Vâlcea investește pentru dezvoltarea județului***
Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu a spus că a dotat RAJDP Vâlcea cu un încărcător frontal și un excavator pe șenile, în valoare totală 1.724.327,85 lei, vor completa parcul de dotări al Regiei.
„Dacă încărcătorul frontal era absolut necesar pentru asigurarea funcţionării, la capacitate maximă, a noii staţii de asfalt, excavatorul pe șenile va fi utilizat pentru execuția lucrărilor pe care Regia le are în derulare pe drumurile din județul Vâlcea.
Vom continua să investim în RAJDP pentru că ne dorim să facem această societate profitabilă, atât pentru oamenii care lucrează aici, pentru vâlcenii care merg pe drumurile județene, dar și pentru cei care aleg să viziteze sau să tranziteze județul Vâlcea”, susține Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.


De asemenea, acesta a mai spus că va asfalta toate drumurile județene către stațiuni, pentru a facilita turiștilor venirea în număr cât mai mare în Vâlcea.
Lucrările au început deja la Băile Govora pentru asfaltarea a unui tronson de 1,25 km către Mânăstirea Govora.
„Anul acesta avem o nouă provocare: reabilitarea și turnarea de covor asfaltic pe drumurile județene care duc către principalele stațiuni din județul Vâlcea.

Mihai Mateescu, primar Govora și Costi Rădulescu, președinte CJ Vâlcea


Astăzi ( 9 martie a.c.- n.r.), am început asfaltarea pe DJ 649, sector Băile Govora, pe un tronson de 1,25 km.
DJ 649 porneşte din DN 67, de la Pietrari, traversează orașul Băile Govora şi ajunge la Mihăești, făcând legătura cu Mănăstirea Govora.
De altfel, mai multe drumuri care duc către mănăstirile din județul Vâlcea au fost reabilitate, iar în prezent lucrăm la drumul către Mănăstirea Frăsinei, drum care se va finaliza și el curând”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s