Vâlcea. În sfârșit, la Bujoreni vor fi introduse gazele naturale!

***Vâlcea. În sfârșit, la Bujoreni vor fi introduse gazele naturale!***
Gheorghe Gîngu, primarul din Bujoreni, Vâlcea a trimis un comunicat de presă potrivit căruia locuitorii dar și instituțiile publice locale vor putea fi racordate la rețeaua de gaze naturale. Acesta a mai precizat că își dorea să introducă gazele de foarte mult timp și a făcut toate diligențele necesare, numai că birocrația și hârțogăraia i-au dat multe bătăi de cap și a întârziat punerea în aplicare a acestui proiect de anvergură.
,,După cum bine ştiţi, şi am afirmat-o în nenumărate rânduri, unul din obiectivele mele importante a fost şi este introducerea gazelor naturale în comuna Bujoreni. Am făcut toate demersurile necesare şi m-am zbătut să lămuresc anumite aspecte care erau un mister pentru noi. Astfel, acum câteva luni, am aflat că Distrigaz Sud avea deja concesionat serviciul de alimentare cu gaze naturale, iar Primăria Bujoreni nu mai trebuia să elaboreze niciun proiect pentru introducerea reţelelor, deşi am muncit la documentaţie şi o aveam pregătită. Mai pe scurt, compania Distrigaz Sud era obligată de ceva timp să dezvolte sistemul, să obţină licenţă de distribuţie şi să facă racordările/investiţiile în baza solicitărilor persoanelor fizice şi juridice. ” a ținut să precizeze primarul Gheorghe Gîngu.
Acum, primarul spune că locuitorii, dar și proprietarii firmelor private din Bujoreni să depună actele necesare pentru a primi avize de racordare la gaze.
,,Aş dori să fac un apel către cetăţenii comunei Bujoreni. Îi îndemn să se mobilizeze şi să depună în număr cât mai mare solicitări la Distrigaz Sud, pentru a da dovadă de eficienţă şi rentabilitate. Sprijinul meu şi al colegilor mei din Primăria Bujoreni o să îl aveţi tot timpul, însă aceste demersuri trebuie făcute chiar de dvs., personal. Eu am speranţa că odată ce rotiţele au fost puse în funcţiune, compania menţionată mai sus o să urgenteze lucrările de racordare. ” a mai spus edilul localității Bujoreni.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s