Mehedinți. CJ a împărțit bani primăriilor pentru dezvoltarea infrastructurii

***Mehedinți. CJ a împărțit bani primăriilor pentru dezvoltarea infrastructurii***
La sfârșitul lunii martie, a avut loc la CJ Mehedinți ședința ordinară în care consilierii județeni au aprobat toate cele de 20 de proiecte de hotărâre.
Printre acestea se numără repartizarea cotei de 6% din impozitul pe venit către unitățile administrativ teritoriale (UAT) din Mehedinți, în conformitate cu Legea Bugetului de Stat pe anul 2021.
Banii au fost alocați în conformitate cu solicitările venite din partea primăriilor, astfel încât, nu au existat discuții pe marginea acestui subiect. Banii vor fi folosiți pentru susținerea programelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală sau pentru cheltuielile de funcționare pe care le au UAT-urile.
De asemenea, s-a aprobat organigrama Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți, avându-se în vedere o bună gestionare a resurselor financiare în anul 2021 și s-au aprobat două proiecte necesare construirii a două case de tip familial în comuna Șimian, pe domeniul public al Consiliului Județean.
Alte proiecte au vizat aspecte organizatorice și de reprezentativitate a Consiliului Județean în diverse asociații, la nivel județean.
Georgia Sebeș


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s