Olt. Primăria Caracal va fi cu ochii pe cei care aruncă gunoaiele prin oraș

***Olt. Primăria Caracal va fi cu ochii pe cei care aruncă gunoaiele prin oraș***
Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, s-a implicat încă din prima zi a câștigării mandatului de primar, în curățenia orașului, mergând împreună cu consilierii locali în fiecare cartier, pe fiecare străduță pentru a găsi soluții la problemele ridicate de locuitori. Soluții au fost găsite, iar curățenie s-a făcut peste tot, însă din păcate, sunt oameni care nu au apreciat munca și efortul făcut de autoritățile locale pentru a avea un oraș frumos și curat. Astfel că gunoaiele menajere sau cele obținute în urma construirii a unor imobile, au pus stăpânire din nou pe oraș.
Pentru a dezvăța de prostul obicei pe cei care nu țin cont păstrarea unui climat civilizat, primăria municipiului Caracal a început o campanie de monitorizare prin Inspectorii urbani.
,,Străzile și mai ales zonele mărginașe unde se aruncă gunoaie de ani buni, resturi materiale provenite din demolări, din grădini și altele sunt supravegheate atât de camerele video cât și de inspectorii urbani. Pentru început s-au dat avertismente, urmează amenzi și chiar confiscarea mijlocului de transport cu care se cară materialele, fie ca este auto sau cu tracțiune animală. Toate materialele de construcții trebuie depozitate pe proprietatea celui care le folosește.
Autoturismele abandonate pe domeniul public vor și confiscate și predate ca fier vechi. Construcțiile sau demolările de case sau alte prelungiri, anexe, dependințe, trebuie să înceapă după ce proprietarul are autorizația de la primărie. Materialele rezultate din demolări nu se depozitează pe domeniul public. Se lasă pe proprietate, se face o cerere către A.D.P.P. în str. Victoriei, nr. 4, iar lucrătorii vin cu mijloacele de transport și încărcare și eliberează terenul.”
, se arată într-un comunicat de presă emis de Primăria Caracal.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s