Argeș. Serviciu de transport public în regim intercomunitar

***Argeș. Serviciu de transport public în regim intercomunitar***
Cristian Gentea, primarul orașului Pitești a ținut să mulțumească, atât consilierilor piteșteni cât și celor din localtățile Bradu, Mărăcineni și Bascov, care au aprobat un proiect foarte important ce se referă la dezvoltarea zonei metropolitane.
,,Mulțumesc tuturor consilierilor locali pentru rapiditatea cu care au adoptat inițiativa: Pitești, Bradu, Mărăcineni și Bascov sunt primele localități în care va funcționa serviciul de transport public în regim intercomunitar!
Primul pas a fost făcut, consiliile locale au votat pentru asociere! Chiar dacă nu se va întâmpla de mâine, apreciem că din toamnă vom avea și noi o zonă intercomunitară funcțională și pe transport!
Este primul pas spre creșterea calității vieții cetățenilor din municipiu și localitățile limitrofe. Avem un calendar de dezvoltare pe care împreună îl respectăm!”
, a precizat Gentea.
Potrivit edilului din Pitești, din ,,ADI Transport fac parte în acest moment 4 localități, deoarece numărul autobuzelor aflate în patrimoniul Publitrans nu ne permite multe trasee, însă, curând flota de autobuze va crește și alte localități se pregătesc să intre în zona metropolitană de transport. Și-au exprimat deja intenția: Ștefănești, Moșoaia, Oarja, Albota, Budeasa și Merișani!
Încă o dată, mulțumesc tuturor consilierilor locali pentru rapiditatea cu care au adoptat inițiativa
!” a conchis edilul din Pitești.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s