Marius Iancu ia apărarea protestatarilor din toată țara

***Marius Iancu ia apărarea protestatarilor din toată țara***
Deputatul oltean, Marius Iancu, în conjunctura protestelor de stradă din cele mai importante orașe ale țării cu privire la deciziile haotice al acualei coaliție din Guvernul Câțu, în special de liderul USR Dan Barna care i-a catalogat drept ,,Teroriști”, „mafioți”, „huligani”, „needucați”, „săraci.
,,Dacă useriștii trăiesc cu falsa impresie că numai ei au dreptul la proteste, liberalii nu înțeleg de ce în toate marile orașe au ieșit mii de oameni în stradă și dau vina, evident, pe PSD.
Unii poate sunt săraci, poate locuiesc cu părinții, poate nu au studii superioare, alții, așa cum este cazul celor din Timișoara sau Brașov sunt chiar votanții USR, dar toți reprezintă „România traiului de pe o zi pe alta”, cei care numără puținii bani din portofel, nu de pe aplicația de pe ultimul model de smartphone.
Sunt acei tineri care lucrează în industria Horeca, în cafenele, restaurante, baruri, hoteluri, locuri de joacă, sunt oamenii care nu au cu cine să își lase copiii atunci când se închid scolile și grădinițele, sunt cei care nu mai au bani pentru ca toate prețurile au explodat, sunt cei care acum doi ani simțeau că trăiesc mai bine, iar acum au ajuns la limită.
Și ei sunt o parte din România, iar protestele lor au pornit de la niște măsuri ilogice pe care le-a luat un Guvern PNL-USR incapabil, care a eșuat în gestionarea pandemiei.
După un an de frică, boală și durere, la primele raze de soare, Guvernul ne închide din nou în case pentru că nu a fost în stare să ia măsuri eficiente pentru a stopa răspândirea virusului – nu s-a testat, vaccinarea a întârziat mult, iar economia s-a prăbușit, șomajul a crescut și mii de afaceri au intrat în faliment.
La toate acestea se adaugă și distrugerea unei generații de copii care au fost obligați să stea în case și au experimentat școala on line.


Sunt multe motivele pentru care românii au ieșit în stradă, iar premierul Cîțu are o singură soluție – să ia exemplul cancelarului Germaniei, Angela Merkel, să își recunoască greșeala, să revină asupra restricțiilor și să ceară scuze unui popor care a suferit deja prea mult.
Nu tinerii și adolescenții care au ieșit în stradă sunt teroriști, nu salariații și pensionarii care cer demisia Guvernului sunt mafioții.
Săraci suntem toți, însă, după ce PNL și USR au guvernat România!.
” a cu îngrijorare, deputatul oltean, Marius Iancu.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s