Mehedinți. Aparatură medicală nouă pentru SJU Drobeta Turnu Severin

***Mehedinți. Aparatură medicală nouă pentru SJU Drobeta Turnu Severin***
Aladin Georgescu președintele CJ Mehedinți a transmis că a fost semnat Contractul de Finanțare cu fonduri europene pentru achiziția de aparatură medicală pentru SJU Drobeta Turnu- Severin, în valoare de 6,4 milioane euro.
La semnarea contractului de finanțare desfășurat la Consiliul Județean Mehedinți, au fost prezente Eleonora Mohora Bobîlcă, manager al unității medicale, Elena Bololoi, director de îngrijiri, și Silvia Trancă, director al Direcției Managementul Proiectelor din cadrul Consiliului Județean Mehedinți.
Este un proiect foarte important care a fost elaborat de Consiliul Județean pentru Spitalul Județean de Urgență, prin implementarea căruia avem ca principal obiectiv, creșterea capacității unității medicale de îngrijire și tratament a cazurilor de infecție cu virusul SARS – CoV – 2.
Acum că s-a semnat contractul, vor demara procedurile de achiziție pentru cele 87 de tipuri de aparatură și echipamente medicale care au fost prinse în proiect.
Între achiziții se află și o ambulanța de ultimă generație, destinată transportului pacienților între secțiile externe și unitatea principală.
Totodată, se vor achiziționa patru aparate ecograf, un tomograf, 10 paturi ATI, un electrocardiograf, un aparat de anestezie de înaltă performanță și alte echipamente care vor îmbunătăți condițiile de diagnosticare, tratament în Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin.
Sănătate multă tuturor!”,
a transmis, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s