Olt. Primarul din Scornicești, Daniel Tudor dă startul investițiilor locale

Stadionul Scornicești

***Olt. Primarul din Scornicești, Daniel Tudor dă startul investițiilor locale***
Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești a precizat într-o postare pe Facebook că, chiar dacă încă nu a fost votat bugetul la nivel județean, administrația locală și-a creionat principalele investiții care se referă la Modernizare și asfaltare străzi; Extindere rețea de gaze; Extindere rețea de apă-canal, proiect în colaborare cu CAO Olt; Construirea a două blocuri, unul social, altul tip ANL; Modernizare Strada Pompierilor (parcări și trotuare).
Mai mult, acestora li se alătură şi obiective precum spații noi de joacă, reabilitarea Şcolii Gimnaziale Mărgineni şi amenajarea unui complex sportiv în zona stadionului (terenul 2).
De asemenea, edilul din Scornicești mai spună că săptămâna trecută a depus documentația necesară pentru obținerea avizului de funcționare a Pieței Agroalimentare, atât la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Olt, cât și la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Olt, urmând ca până la finalul luni aprilie a anului în curs să fie dată în folosință.
,,Personal, țin să vă asigur că, în paralel, se lucrează pentru implementarea mai multor obiective necesare orașului nostru, astfel în cât în cel mai scurt timp, să le ducem la bun-sfârșit pe toate!
Din start, aș vrea să vă spun că pentru buna funcţionare a unei Unităţi Administrativ-Teritoriale este nevoie de un buget rezonabil care să poată permite toate cheltuielile şi investiţiile necesare.
Astfel, având în vedere că nu mai este mult până la următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Olt, în care se va prezenta bugetul judeţului nostru, vă aduc la cunoștință că am creionat deja mai multe obiective importante de investiţii din buget local, care va fi supus dezbaterii şi votării Consiliului Local al oraşului Scorniceşti.” a transmis primarul Daniel Tudor, locuitorilor din Scornicești.
Din fondurile strânse la bugetul local, primarul din Scornicești își dorește , să realizeze ,,o serie de investiţii pentru buna funcţionare şi dezvoltare a comunităţii noastre. Vreau ca ceea ce v-am promis să se îndeplinească.
Toate acestea sunt extrem de necesare și le putem face, împreună, pentru noi toţi, locuitorii oraşului Scorniceşti!
”, a punctat Tudor.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s