Argeș. Ministrul Dezvoltării Atilla în vizită de lucru la Pitești

Ministrul Atilla și primarul Cristian Gentea

***Argeș. Ministrul Dezvoltării Atilla în vizită de lucru la Pitești***
Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a avut o întâlnire cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, urmată de o vizită pe șantierul Sălii Polivalente din strada Basarabiei.
Discuția purtată în timpul întâlnirii, la care au participat prefectul județului Argeș, Emilia Mateescu, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, administratorul public al municipiului, Lucrețiu Tudor și viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, a avut ca subiecte investițiile pe care Piteștiul dorește să le demareze în viitorul apropiat, cu susținerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin fonduri europene și guvernamentale.
Ministrul Cseke Attila a considerat utile și absolut necesare propunerile făcute de administrația piteșteană, referitoare la principalele obiective de investiții: proiecte care vizează fluidizarea și echilibrarea traficului în oraș, parcări subterane acoperite cu spații verzi, conform normelor europene în vigoare, stadionul nou „Nicolae Dobrin”, dar și creșe proiecte tip sau proiecte de anvelopare a clădirilor rezidențiale.
După întâlnire, ministrul a fost însoțit de către reprezentanții autorităților locale într-o vizită în teren la viitoarea Sală Polivalentă, aflată în construcție pe strada Basarabia. Acest proiect, în valoare de 99 milioane de lei, este finanțat de Compania Națională de Investiții.
Echipa ministerială a remarcat faptul că investiția va fi realizată înainte de termenul de finalizare prevăzut în contract și a apreciat seriozitatea constructorului și implicarea autorităților locale.
Georgiana Leulescu

3 comentarii

   1. Buna ziua,
    Ati incercat sa va conectati cu adresa de google(gmail)!
    Va atasez link-ul inca o data.
    Eu pe dvs va urmaresc, a mers.
    Aveti posibilitatea sa imi trimiteti un print screen pe email?

    O zi frumoasa.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s