Olt. Iulian Preda punctează noi investiții la Sâmburești

***Olt. Iulian Preda punctează noi investiții la Sâmburești***
Situată în nordul județului Olt, comuna Sâmburești situată între dealuri abrupte, a avut mari probleme cu inundațiile provocate în urma ploilor și deversate de pe versanți. Din acest motiv localitatea tindea să se depopuleze, si dacă primarul Iulian Preda, nu intervenea la timp, despre Sâmburești nu am mai fi auzit decât prin intermediul vestitului vin al cărui nume îl poartă.
Iulian Preda, un edil cu multă viziune și ambiție, alături de aparatul administrativ și consilierii locali, au reușit să schimbe în totalitate imaginea comunei Sâmburești. Așa că în primele două mandate a reușit să consolideze toți versanții, să facă poduri și podețe peste pârâurile din zonă, să asfalteze drumurile, să reabiliteze școlile și grădinițele din toate satele aparținătoare, ba chiar să facă o piscină publică, într-un cuvânt să readucă vivacitatea de care este nevoie ca o localitate rurală să fie una de invidiat.
De curând, primarul a finalizat două obiective foarte importantă de infrastructură rutieră ale comunei Sâmburești respectiv puntea pietonală peste pârâul Cungra, sat Ionicești, strada Principală – strada Zăvoiului, în lungime de 48 de metri și puntea pietonală peste pârâul Sâmburu, sat Ionicești, strada Valea Sâmburului – strada Zăvoiului, în lungime de 36 de metri.
În mandatele sale, s-au construit nu mai puțin de șase poduri/punți pietonale metalice din care patru în satul Ionicești la Biserică, la Papa, peste Sâmburu și peste Cungra la Mitrani.
,, Realizate după principiul: „Cine nu riscă, nu e viu”, sunt două obiective care rezolvă cele mai importante probleme de trafic rutier ale comunei Sâmburești. Fără bani, fără buget, doar cu risc și voință, în condițiile în care veniturile proprii ale comunei sunt de 4 miliarde anual, iar numai aceste două punți depășesc 10 miliarde!
Vremurile când circulația oamenilor și a vehiculelor era oprită din cauza revărsării apelor celor două pârâuri sunt istorie.
Îi mulțumesc constructorului pentru calitatea deosebită a lucrărilor, dar și pentru înțelegerea de care a dat dovadă față de termenele de plată!
Punțile la Ionicești rezolvate, eroziunea de la Rotea în lucru, ștrandul pe terminare de lucrări. Încet- încet, lucrurile se pun la punct.
În curând, și cu alte obiective mari.” a ținut să precizeze primarul din Sâmburești, Iulian Preda.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s