Parlamentarii olteni iau atitudine în privința lui Vlad Voiculescu

***Parlamentarii olteni iau atitudine în privința lui Vlad Voiculescu***
Greșelile produse ,,en gross” și ,,en detalies”, produse de ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, împreună cu secretarul de stat Raed Arafat, au dus la exasperare atât colegii de coaliție cât și paralemntarii opoziției. Aceștia au cerut în unanimitate demiterea lui Voiculescu, fapt care s-a și întâmplat săptămâna trecută.
Siminica Mirea crede că demiterea lui Vlad Voiculescu s-a produs mult prea târziu
Portrivit unui comunicat de presă emis de senatorul de Olt, Siminica Mirea, din cauza managementul dezastruos al Ministerului Sănătății a dus România pe locul 10 al mortalității, în lume. ,,Ministrul Sănătății a demonstrat, în cadrul acestor luni, că poartă o pălărie prea mare, iar indiferent de rezultatul moțiunii, responsabilitatea deplină aparține Coaliției aflată la guvernare, care sub nicio formă nu poate ascunde victimele și suferințele pe care deciziile ministrului vor continua să le provoace, dacă nu se schimbă nimic.
Evacuarea intempestivă a spitalului Foișor în plină noapte; eșecul uriaș de a crește capacitatea numărului de paturi din secțiile ATI; incapacitatea realizării unui program de testare care să poată asigura informații valide privind evoluția pandemiei; imposibilitatea de a evita episoadele tragice sistemului sanitar românesc în care oamenii au ars de vii, conturează, din nefericire, sistemul medical din România, în realitatea anului 2021.” a precizat parlamentarul social democrat, în contextul în care, în cadrul mandatului său au avut loc cele mai multe tragedii umane.
De asemenea, Siminica Mirea consideră că demiterea lui Voiculescu este un gest firesc şi aşteptat, dar totodată mult prea întârziat, prin simplul fapt că ,,în doar patru luni a avut loc o serie de episoade dramatice: incendii soldate cu victime la diferite spitale din ţară; pacienţi evacuaţi din spital în plină noapte; bolnavi care au murit din cauza defecţiunilor instalaţiilor cu oxigen, şi multe altele care conturau situaţia favorabilă pentru demiterea acestuia.
Protejarea acestui ministru trebuia să înceteze! Românii au nevoie acum, în aceste vremuri pline de încercări, de un adevărat profesionist, capabil să îndrepte atât situaţia dezastruoasă produsă de Vlad Voiculescu, cât şi să depăşească actuala criză din sistemul medical românesc.”


Marius Iancu, deputat Olt: Cine seamănă vânt culege furtună!
Parlamentarul Marius Iancu, a făcut, la rândul său un comentariu referitor la criza medicală produsă de proasta administrare a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu și totodată de către toată coaliția din Guvernul Câțu. De asemenea Iancu a mai spus că președintele ,,Iohannis și găștile PNL și USR fac circ în pandemie”, două partide care au pierdut alegerile, dar au vrut să conducă România ,,decontează, după numai patru luni de guvernare, propriile greșeli – proasta gestionare a pandemiei, a campaniei de vaccinare, numirea în funcții publice a unor persoane fără studii și experiență, aroganța și tupeul fără margini pe care le-au afisat în toate aparițiile publice.
Demiterea lui Vlad Voiculescu, perfect justificată, dar făcută cu intarziere a fost începutul circului politic pe care useriștii si fanii lor îl așteptau pentru că la asta se pricep cel mai bine.


Și noi, la fel ca toți românii, privim cu groază aceste răfuieli și reglări de conturi politice ale acestor iresponsabili care nu realizează situația gravă în care se află România – criză sanitară, criză economică, criză socială și acum criză politică.
Acesta este Guvernul lui Klaus Iohannis, este ceea ce vrut el pentru România! Propunerea de premier a PSD, în persoana lui Alexandru Rafila, un expert în domeniul medical care ar fi putut gestiona această pandemie, nu a fost pe placul lui Iohannis. El l-a vrut pe Cîțu premier și pe Voiculescu, ministru al Sănătății. Ce a urmat, știm cu toții, așa că este datoria președintelui să rezolve această criză și să oprească circul userist!
PSD nu va susține niciun guvern format din acești indivizi iresponsabili!
Dacă nu se pot înțelege, să ne întoarcem cu toții la popor, să organizăm alegeri anticipate și românii să hotărască ceea ce vor.” a punctat parlamentarul oltean, adăugând ,,cine seamănă vânt, culege furtună!”.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s