Olt. Scorniceștenii vor avea o piață agroalimentară modernă

***Olt. Scorniceștenii vor avea o piață agroalimentară modernă***

Stadion Scornicești


Primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, are în plan o nouă investiție, foarte importantă pentru locuitorii orașului, și nu numai. Este vorba despre Piața Agroalimentară pentru care a obținut avizul de funcționare de la DSP și DSVSA Olt.
,,După ce la începutul acestei luni am depus toată documentația necesară pentru obținerea avizului de funcționare a Pieței Agroalimentare, atât la DSP, cât și la DSVSA Olt, astăzi vă pot anunța că am reușit lucrul acesta cu succes, urmând ca în cursul săptămânii viitoare, printr-o hotărâre de consiliu local, să fie stabilite și prețurile pentru închirierea spațiilor și a meselor din interiorul pieței, astfel încât pe data de 5 mai să putem primi solicitările celor care doresc să-și vândă produsele în locația respectivă.
Cu această ocazie țin să subliniez faptul că, ulterior implementării acestui proiect, în orașul Scornicești nu vor mai exista alte spații improvizate pentru comercializarea de produse, acestea urmând a fi expuse doar în Piața Agroalimentară, așa cum este normal și trebuie să se întâmple în orice localitate civilizată din țara noastră.
Vă mulțumesc și vă asigur că vor urma și alte obiective pentru orașul Scornicești și pentru dumneavoastră, cei care aveți încredere în mine și în echipa pe care o conduc!”.
a precizat edilul din Scornicești.
Pe agenda de lucru a primarului din Scornicești, Daniel Tudor se mai află în lucru construirea unor ANL-uri pentru tineri, reabilitarea a nu mai puțin de 8 blocuri, reabilitarea celebrului Stadion, extinderea rețelei de apă și canalizare cu peste 20 de km, etc.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s