Olt. Tiberiu Pană, noul președinte Pro România, Olt

Tiberiu Pană, fost polițist și om de afaceri din Slatina, a preluat funcția de președinte a Pro România, Filiala Slatina, după ce fostul deputat Mihai Niță, și-a dat demisia din această funcție în urmă cu zece zile.

,,Conducerea Centrală a Partidului PRO ROMÂNIA, a împuternicit să preia funcția de coordonator al filialei județene a partidului pe dl. Pană Tiberiu Mircea, vicepreședinte în cadrul B.P.J Olt al PRO ROMANIA .
Agenda de lucru al noului coordonator al filialei județene va fi prezentată tuturor în perioada următoare, când se va organiza și o conferință de presă. ”
se arată într-un comunicat de presă emis de secretariatul filialei oltene.
Despre demisia (demiterea !) lui Mihai Niță se vorbea încă de la începutul acestui an, având în vedere proasta organizare a alegerilor parlamentare din decembrie anul trecut, fapt ce a condus la un rezultat foarte slab, cu toate că au mers în tandem cu ALDE.
De asemenea, neoficial se vorbea de faptul că acesta ar prelua șefia PMP Olt, dată fiind prietenia lui Niță cu Băsescu, încă de pe vremea când fostul șef al statului era președintele PDL, iar parlamentarul oltean era senator.

Mihai Niță, de la PDL, a mai fost președinte la ALDE și după un an și jumătate de la înființarea organizației județene a Pro România, a preluat funcția de președinte a acestei formațiuni politice.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s