Olt. Violator în serie din Deveselu arestat pentru 30 de zile

***Olt. Violator în serie din Deveselu arestat pentru 30 de zile***
Fără conștiință și discernământ! Așa poate fi numit un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Deveselu, care la numai câteva zile după Paști, a violat o fetiță de 14 ani din localitate. Se numește Alexandru Daniel, la rândul său tată a doi copii – fată și băiat, dar și bunic.
Magistrații Judecătoriei Caracal, au emis vineri 7 mai un mandat de arestare pe numele său pentru 30 de zile, după ce polițiștii din localitate l-au reținut cu o zi înainte, precizând că fapta a fost comisă miercuri, 5 mai. Fratele fetei a fost cel care a sunat la 112, anunțând abominabila faptă.
Oamenii legii au efectuat mai multe cercetări, în urma cărora au stabilit că bărbatul, care este patron al unui magazin din Deveselu situat în curtea școlii din localitate, a mai mai violat și anul trecut o minoră în vârstă de 12 ani.


La data de 5 mai, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 14 ani, din comuna Deveselu, ar fi agresată sexual de către un bărbat, din aceeași localitate. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din Deveselu a reieșit faptul că bărbatul, în vârstă de 58 de ani, ar fi efectuat acte de natură sexuală asupra fetei de 14 ani. Totodată, în urma extinderii cercetărilor polițiștii au stabilit faptul că în cursul anului 2020, același bărbat ar fi efectuat acte de natură sexuală asupra unei alte minore din localitate”,se precizează într-un comunicat de presă transmis de IPJ Olt..
În momentul de față, Alexandru Daniel se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ, unde va sta deocamdată 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, acesta va face cel puțin șapte ani închisoare.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s