Mehedinți. Asfaltările continuă pentru încă 15 km de drum județean

***Mehedinți. Asfaltările continuă pentru încă 15 km de drum județean***
Președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu a precizat într-o postare pe pagina sa de socializare că s-a finalizat de asfaltat primul strat de asfalt în lungime de 15 km pe porțiunea de drum dintre localitățile Marmanu- Husnicioara- Peri – Prunișor (DN 6).
,,Lucrările pe unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură rutieră din Mehedinți au ajuns într-un stadiu avansat, pe DJ 607A fiind turnat primul strat de asfalt pe porțiunea cuprinsă între intersecția cu drumul care duce la Marmanu și intersecția cu DN 6, la Prunișor. Constructorul a anunțat că în cursul zilei de marți, 4 mai 2021, s-a finalizat turnarea primului strat de asfalt pe ambele sensuri pe porțiunea de 15 km, menționată anterior.”, spune șeful administrativului mehedințean, Aladin Georgescu.
Lungimea totală a drumului prins în proiectul finanțat cu fonduri europene este de 28 km, iar pe porțiunea cuprinsă între CENTURA SEVERIN – CERNEȚI – VALEA COPCII – DEDOVIȚA se lucrează la consolidări, la montarea podețelor tubulare, zidurilor de sprijin și terasamente, urmând să se asfalteze în cursul acestei veri.
,,Asfaltarea acestui drum rezolvă o problemă a locuitorilor din zonă care au avut condiții dificile de trafic până la Drobeta Turnu Severin, mai ales după anul 2016, când aici s-a produs o alunecare de teren cu efecte grave asupra structurii rutiere.
DJ 607 A face legătura între satele din comunele Husnicioara, Șimian și Prunișor cu municipiul Drobeta Turnu Severin, pe de o parte și cu Drumul European 70, cel mai important drum național (DN6), din vestul țării, pe de altă parte.”
mai spune Georgescu.
Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s