Mehedinți. Ioan Tătucu crede că AUR va fi la guvernare peste patru ani

Mehedinți. Ioan Tătucu crede că AUR va fi la guvernare peste patru ani
Cotat de analiștii politici la alegerile locale cu puțin peste 2% din opțiunile românilor, partidul înființat în septembrie 2019, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), a reușit să producă marea surpriză pe scena politică, atât la nivelul județului Mehedinți cât și la nivel național. Drept dovadă sunt alegerile parlamentare din 6 decembrie de anul trecut, care au scos în evidență, cel puțin pentru locuitorii județului Mehedinți, faptul că s-a dorit o schimbare radicală a politicii naționale din județ și din țară.
Coordonatorul AUR, Filiala Mehedinți, încă de la înființarea acestui partid în urmă cu doi ani, este Ioan Tătucu, unul dintre cei mai spectaculoși lideri politici din județ, având în vedere că la alegerile parlamentare de anul trecut având doar 170 de membri cu adeziune la partid, a reușit să convingă, într-un termen foarte scurt peste 4.700 de votanți să acorde încrederea noii formațiuni politice și candidaților săi.
În momentul de față, organizația Județean AUR, numără aproape 500 membrii, însă simpatizanții, potrivit lui Ioan Tătucu sunt de cincizeci de ori mai mulți. Acest lucru s-ar datora faptului că, liderii AUR din toate organizațiile județene dau o importanță deosebită în rezolvarea problemelor românilor adevărați, cu dragoste de țară și credință în Dumnezeu.,, La noi a fost mai greu să strângem oameni care să vrea să își facă adeziuni, deoarece se cunoaște faptul că scena politică din Mehedinți este împărțită între PSD și PNL. Acum avem aproape 500 de membrii în Organizația Județeană AUR Mehedinți și mai sunt peste 300 pe listele de așteptare, pentru că avem o procedură deosebită de înscriere în partid. Avem un site foarte bine pus la punct, oamenii intră acolo, găsesc o adeziune online pe care o completează cu datele cerute. De asemenea, avem o echipă de comunicare foarte bine pusă la punct la București, care analizează aceste adeziuni și le trimit organizațiilor de care aparțin cei care vor să se înscrie în partid. La rândul nostru, echipele noastre de specialiști verifică pe cei care vor să vină. Știm că unii au avut probleme în trecut și nu ne dorim astfel de oameni.”, a ținut să precizeze liderul AUR din Mehedinți, într-un interviu pentru VGtv Regional.
Ioan Tătucu se implică activ în dezvoltarea organizației pe care o conduce și își dorește ca până în toamnă să facă organizații în 60-70% din localitățile mehedințene.,, Cu siguranță vom reuși pentru că lumea a început să vină spre noi, iar lucrurile merg spre bine”, spune liderul AUR, însă este supărat pentru că autoritățile locale nu le-a oferit un spațiu pentru sediul partidului. Totuși a găsit o soluție. Va face un cabinet parlamentar și la Mehedinți și în acest sens a luat legătura cu senatorul de Neamț, Sorin Lavric care va veni odată pe lună și la acest sediu, unde va fi și deputatul de Dolj, Ringo Dămureanu. cei doi vor fi prin rotație la dispoziția cetățenilor și vor acorda audiențe.,, Săptămâna viitoare încercăm să rezolvăm problema spațiului, într-o săptămână- două, îl amenajăm, și atunci când îl vom inaugura, vom anunța prin toate mijloacele media ca oamenii să știe unde este poziționat”, a mai adăugat Ioan Tătucu.


Potrivit liderului mehedințean AUR, la nivel național s-a stabilit ca din banii primiți ca partid parlamentar pe parcursul uni an, aproximativ patru milioane de euro, să construiască un spital.
Cât privește criza pandemică cu Covid 19, Ioan Tătucu crede că totul s-a făcut haotic: de la informațiile transmise de liderii politici, preluate de majoritatea trusturilor de presă de la nivel local și național, până la achiziționarea produselor de protecție și dezinfectare, a medicamentelor, dar mai ales a restricțiilor impuse.


De asemenea, Ioan Tătuc a făcut o previziune foarte interesantă și totodată plauzibilă, în sensul că dacă partidele aflate la guvernare, respectiv PNL, USR și UDMR, nu vor gestiona bine această pandemie în favoarea românilor, la alegerile din 2024 vor fi drastic sancționați. La fel se va întâmpla și cu PSD, principalul partid de opoziție dacă nu va încerca să stopeze abuzurile vizibile ale Guvernului Câțu.
Acesta crede că, în această situație, Alianța pentru Unirea Românilor, va crește foarte mult în sondaje, va capta foarte mulți dintre cei 70% de români cu drept de vot, care nu mai au încredere în clasa politică post-decembristă și, la alegerile din 2024, vor ajunge cu siguranță la guvernare.
Mai multe amănunte într-un interviu realizat pentru VGtv Regional de Georgiana Leulescu, op. imag. Grigore Sebeș, editare și montaj, Georgia Sebeș, http://www.vgtvregional.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s