Argeș. Col. Zorin Văleanu, adjunctul IJJ Argeș s-a pensionat

Momente emoționante la Jandarmeria Argeș astăzi, la final de carieră militară a colonelului Zorin Văleanu, adjunctul inspectorului șef, care a ieșit la pensie după o carieră de 33 ani în această unitate.

Cu emoția despărțirii, colegii col. Zorin Văleanu au transmis: Suntem recunoscători pentru tot ce a realizat în toți acești ani, punctăm calitatea superioară cu care și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu și îi transmitem sincere felicitări pentru întreaga carieră și munca depusă.
În final, colonelul, de astăzi în rezervă, Zorin Văleanu a ales să ne transmită motto-ul care l-a ghidat pe parcursul activității sale în Jandarmeria Română: ”Bucură-te de fiecare zi așa cum vine ea, de oameni așa cum sunt ei! Trecutul m-a învățat să apreciez prezentul, și nu vreau să-l stric îngrijorându-mă exagerat de viitor. Viața poate fi trăită oriunde”.

În aplauzele colectivului Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, adjunctul inspectorului șef, colonel Văleanu Zorin și-a prezentat prin cuvinte alese și încărcate de emoție, mulțumirile față de colectivul unității, cu care a format o echipă puternică de peste 33 de ani,.

,,Familia jandarmeriei argeșene îi urează o pensie liniștită, multă sănătate și să se bucure de acest nou capitol”, i-au urat foștii colegi, colonelului Zorin Văleanu, ocazie cu care i-au oferit și o plachetă omagială.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s