Argeș. Parlamentarii argeșeni sprijină agenții economici din județ

***Parlamentarii argeșeni sprijină agenții economici din județ!***
Deputatul argeșean, Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, împreună cu senatorul Dănuț Bica și deputatul Daniel Constantin, au avut o întâlnire, joi 13 mai, organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, unde s-a discutat despre problemele economice ale județului cu reprezentanții mai multor societăți economice de pe raza județului.
Președintele CCIA Argeș, George Caval și adjunctul său, primvicepreședintele Gheorghe Badea, alături de manageri ale unor companii importante din județ, precum Dacia, Lisa Draxlmaier, Karcher, grupul GIC, Grupul John, New Design Composite, Argcoms, au venit cu anumite propuneri pe care parlamentarii liberali să le susțină la București.


,,Dânșii ne-au adus în atenție propuneri din domeniul fiscalității, a protecției mediului, dar și proiecte de infrastructură mare, precum: centura de vest a Piteștiului, reabilitarea DN73C, modernizare centura de nord Curtea de Argeș, realizarea drumului expres Pitești-Mioveni, realizarea drumului expres Pitești-Brașov, reabilitarea Transfăgărășanului, finalizarea liniei de cale ferată Pitești-Râmnicu Vâlcea.
Toate problemele care au fost enumerate sunt și pe agenda noastră. Cred că rolul nostru nu este să intrăm în detalii, ci să încercăm să prioritizăm aceste proiecte, ale județului. Întind mâna tuturor și sunt deschis să facem un pact politic pentru a susține aceste proiecte la nivel decizional, în interesul argeșenilor. Vom participa la aceste întâlniri de câte ori va fi nevoie.”,
a ținut să precizeze liderul PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu.

Prezent la acest eveniment a fost, printre alții și primarul Piteștiului, Cristian Gentea care a susținut că Mediul de afaceri a cerut sprijinul autorităților județene și al parlamentarilor pe problematica esențială, identificată punctual: de la infrastructură la legislație.

,,Modelul colaborării dintre administrația municipiului Pitești și mediul de afaceri local a fost evidențiat ca unul funcțional și aplicabil. Prin dispoziția primarului, la nivelul municipiului funcționează Comisia Consultativă Economică, din care fac parte reprezentanții municipalității și ai principalelor asociații ale mediului de afaceri. Aceștia organizează întâlniri de lucru lunare, în care sunt analizate principalele direcții de conturare a unei strategii unitare de dezvoltare a municipiului și a zonei metropolitane a Piteștiului.Întâlnirea organizată de CCIA este un pas în plus în vederea prioritizării deciziilor și a soluționării problemelor specifice județului.” , a punctat edilul din Pitești.


Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s