Senatorul Liviu Voiculescu anunță relaxarea din 15 mai!

În sfârșit, după un an de zile de la nebunia cu pandemia, de tot felul de restricții și scenarii roșii, galbene sau verzi, din 15 mai, nu vom mai purta măști, se va putea circula toată noaptea fără probleme, iar agenții comerciali își vor relua normal activitatea.

Vestea bună a fost dată de senatorul PNL Olt, Liviu Voiculescu care a precizat: ,,Cea mai importantă și așteptată veste pentru români vine din partea autorităților. Începând de sâmbătă, 15 mai, se renunță la obligativitatea măștii în exterior, cu excepția zonelor aglomerate, și tot cu aceeași dată se elimină restricțiile de noapte și cele impuse agenților comerciali privind programul magazinelor. Alte măsuri de relaxare sunt așteptate pe 1 iunie. Iată că, o dată în plus, știința învinge boala. Pentru că veștile primite astăzi sunt urmarea directă și firească a accelerării campaniei de vaccinare și a urmărilor pozitive pe care imunizarea populației le are în fața pandemiei.

Ne pregătim, așadar, de o relaxare totală, însă aceasta se va face gradual, precaut, și va depinde exclusiv de conștiința și responsabilitatea românilor!”, a conchis parlamentarul oltean.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s