Miting la București pentru desființarea Legii 55/2020!


Câteva mii de persoane protestează la această oră în București, pentru desființarea Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare.
Printre altele, această Lege prevede interzicerea, organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte sau alte tipuri de întruniri în spații deschise, precum și a întrunirilor de natura activităților culturale, științifice, artistice, sportive sau de divertisment în spații închise, cu excepția celor organizate și desfășurate potrivit pct. 2-21.
Tot această lege mai prevede interzicerea desfășurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private;activitățile de pregătire fizică în cadrul structurilor și bazelor sportive.
Astfel că, competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României fără spectatori. De asemenea, se interzice participarea la procesiunile și/sau pelerinajele religioase prevăzute la pct. 10 a persoanelor care nu au domiciliul sau reședința în localitățile în care se desfășoară aceste activități, etc.
Protestatarii speră Curtea Constituțională a României să țină cont de Constituția românească și să abroge această lege. Protestele au început la ora 9.00 dimineața la CCR, în fața Parlamentului.
,,Dacă pică Legea St. de Urgență si falsă Alertă, ne-am salvat !
Stop restricțiilor Covid !Readucem România la normal!”,
au scandat, printre altele protestatarii.
Culmea ironiei este că, deși acțiunea din fața Parlamentului este în interesul tuturor românilor, niciun trust de presă nu transmite protestul! Cu excepția postului NașuTV!
Vom revenii cu amănunte!
Geogrian Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s