Argeș. Director nou la Teatrul ,, Alexandru Davila” din Pitești

****Argeș. Director nou la Teatrul ,, Alexandru Davila” din Pitești***

Cu toate că actorul Bebe Cotimanis, directorul Teatrului ,,Alexandu Davila” din Pitești, era iubit și apreciat de colegi, bucurându-se de un val de simpatie al piteștenilor, amplificat chiar de ostilităţile oficialilor de la judeţ, fost demis din această funcție.

Teatrul ,, Al Davila” Pitesti


Conducerea CJ Argeş, în subordinea căreia se află Teatrul Alexandu Davila, din Pitești, i-ar reporşat lui Bebe Cotimanis faptul că nu a băgat angajaţii în şomaj tehnic şi că instituţia a avut anul trecut cheltuieli uriaşe şi încasări reduse. Presa locală scrie că teatrul piteştean nu a excelat niciodată la încasări dat fiind faptul că domeniul cultural este unul subvenţionat, iar anul 2020 în care pandemia a blocat a blocat aproape totul, iar sălile de spectacole au rămas goale.
În locul lui Cotimanis, în urma unui concurs, Consiliul Judetean Arges a anunțat că vineri 28 mai a.c., a fost învestit noul manager al Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești, în persoana lui Felix Constantin Goldbach.
La eveniment au participat vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, directorul Direcției Cultură, Turism și Tineret din cadrul C.J. Argeș, Roxana Stoenescu și angajați ai instituției de cultură.
Vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu i-a urat succes și multe realizări noului manager al teatrului și l-a asigurat că va avea tot timpul deschidere către dialog și sprijin instituțional.
Felix Goldbach a declarat că, în mandatul asumat la conducerea Teatrului „Alexandru Davila”, va face tot ce îi stă în atribuții pentru dezvoltarea instituției, pentru promovarea activităților artistice prin atragerea publicului iubitor de teatru, în concordanță cu obiectivele propuse în proiectul său de management, cu care a câștigat concursul. Totodată, acesta a menționat că este un om de echipă și își dorește ca alături de angajații instituției să formeze o adevărată familie.
Felix Goldbach are 44 de ani, este absolvent al Universității Naționale de Muzică din București – Școala Doctorală (Muzică), cu o experiență de 25 de ani în domeniul artistic.
Autoritățile județene argeșene au mai precizat că mandatul noului manager, Felix Goldbach( Foto) la conducerea Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești este pe o perioadă de 3 ani.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s