Mehedinți. S-au finalizat lucrările de la podul pe Calea Craiovei

***Mehedinți. S-au finalizat lucrările de la podul pe Calea Craiovei***
Primarul Drobetei Tr. Severin, Marius Screciu, a anunțat de curând că s-au finalizat lucrările de consolidare şi reabilitare la podul de pe Calea Craiovei, ceea ce înseamnă că de acum înainte traficul rutier se va desfăşura în condiţii sporite de siguranţă.
Potrivit edilului severinaean, a fost refăcută structura de rezistenţă, au fost schimbate grinzile, întreaga investiţie ajungând la 2 milioane 856 mii lei.
,,Le mulţumesc severinenilor pentru răbdarea avută în această perioadă, podul se deteriorase foarte mult din cauza inundațiilor și a traficului intens și era necesar să intervenim cu o lucrare mai complexă.
De acum putem spune că avem un pod rezistent şi sigur din punct de vedere tehnic, iar întreaga zonă de tranzit de la intrarea în oraș din Topolnița, până la ieșirea din Schela, inclusiv Bulevardul Tudor Vladimirescu a fost modernizată.”

Lucrările la acest pod au început în primăvara anului trecut, iar finanțarea a fost asigurată de Ministerul Dezvoltării prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 1), cu cofinațare de la bugetul local.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s