Olt. Eveniment cultural la Caracal pentru persoanele vaccinate!

***Olt. Eveniment cultural la Caracal pentru persoanele vaccinate!***
Platoul din fața Primăriei Caracal a fost gazda unui eveniment cultural special, cu ocazia Aniversării Bicentenarului Revoluției din Țara Românească din 1821 – Tudor Vladimirescu.
Evenimentul ce a constat în reconstituire istorico-militară a revoluției lui Tudor Vladimirescu, a avut loc sâmbătă, 29 mai 2021, între orele 19.00-22.00 și a avut ca principal scop readucerea în memorie a momentului istoric al Revoluției de la 1821.
Membrii Asociației Culturale „Tomis” au reconstituit evenimentele vremii printr-o reprezentație unică. Îmbrăcați în uniforme de epocă, cu echipamente militare specifice începutului de sec XIX, actocii amatori au evocat faptele eroice ale înaintașilor de acum 200 de ani.
Vor fi prezentate mânuirile de arme, luptele și faptele pandurilor din timpul Revoluției de la 1821. Întreg programul va fi moderat și coordonat de prof.dr. Costin Scurtu.
Organizatorii au cerut ca accesul la acest eveniment cultural să se facă conform prevederilor HG550/14 mai 2021, doar pentru persoanele vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care au prezentat rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore.


Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s