Vâlcea. Investiții importante în Sportul și Turismul vâlcean

***Vâlcea. Investiții importante în Sportul și Turismul vâlcean***
Săptămâna trecută a avut loc ședința ordinară a CJ Vâlcea, iar printre cele 22 de proiecte propuse și votate de pe ordinea de zi s-au aflat cel referitor la revigorarea stațiunii turistice Ocnele Mari și alinierea acesteia la standardele unui turism modern, cu servicii de calitate, atât pentru turiștii vâlceni cât și pentru cei veniți din afara județului.
Președintele Constantin Rădulescu a spus că reprezintă o prioritate pentru administrația județeană dar și pentru Primăria din Ocnele Mari și în acest sens se dorește realizarea proiectului- Baza balneoclimaterică de tratament- Ocnele Mari.
Un alt proiect se referă la sprijinirea în continuare, în pofida unor alocări financiare guvernamentale scăzute, performanța din sportul vâlcean și implicit din fotbalul județean. Astfel, celor două echipe fanion ale județului, din Horezu și respectiv din Dăești, le-au fost alocate din bugetul județului, în ședința Consiliului Județean de vineri 28.05.2021 , câte 100.000 lei pentru fiecare.


Pe ordinea de zi s-a mai aflat un alt proiect pentru susținere renumitei echipe de handbal feminin, care a dus faima județului în țară și străinătate.

Ștrandul Ocnele Mari


În acest sens, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a supus aprobării consilierilor județeni asocierea Județului Vâlcea, prin Consiliul Județean Vâlcea, cu Municipiul Râmnicu Vâlcea, prin Consiliul Local Râmnicu Vâlcea.
,,Alături de asocierea cu Municipiul Râmnicu Vâlcea, consilierii județeni au aprobat astăzi și alocarea, din bugetul județului, a sumei de 600.000 lei, bani pe care Primăria Râmnicului îi va repartiza clubului de handbal SCM Râmnicu Vâlcea.
De-a lungul timpului, Consiliul Județean Vâlcea a sprijinit sportivii locali în realizarea performanțelor, indiferent de vârstă și, a alocat în acest scop sume importante de bani.
Performanţa implică și costuri pe măsură și, tocmai de aceea, Consiliul Judeţean Vâlcea va rămâne alături de echipa fanion a Râmnicului, contribuind și pe viitor la bugetul acesteia.”
a ținut să precizeze Andra Bica, vicepreședintele CJ Vâlcea.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s