Mehedinți. Continuă investițiile în infrastructură la Strehaia și Tâmna

***Mehedinți. Continuă investițiile în infrastructură la Strehaia și Tâmna***

Asflatare Tâmna

Două localități vecine din Mehedinți, respectiv Tâmna și Strehaia sunt conduce de doi primari responsabili, cu experiență și determinare în administrația publică. Este vorba de Ioan Giura primarul orașului Strehaia, respectiv Dumitru Iliuță Serban, primarul din Tâmna.
Cei doi, conștienți fiind de necesitățile dezvoltării comunității pe care o conduc, au inițiat mai multe proiecte privind unele ivestiții care se referă în special la infrastructura.
Săptămâna trecută, Aladin Georgescu, președintele CJ Mehedinți a dorit să vadă și aici cum stau lucrările pe șantierul unde se remodernizează Spitalul Orăsenesc din Strehaia. ,, Împreună cu primarul Ioan Giura, am mers pe șantierele obiectivelor de investiții care sunt deschise la fostul Spital Orășenesc, fosta policlinică și pe strada Câmpului, lucrare de modernizare ce face parte din Lotul 5 al proiectului prin care se reabilitează 112 kilometri drumuri județene în Mehedinți.
Chiar dacă pandemia a atras întârzieri în cadrul proiectului de modernizare și reabilitare a clădirii Spitalului Orășenesc, în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții constructorului, am primit asigurări că ele vor fi recuperate, astfel încât, la sfârșitul anului, ne așteptăm ca lucrările să fie finalizate.
Se lucrează intens și la clădirea fostei Policlinici, un obiectiv important, unde lucrările sunt finanțate de Consiliul Județean Mehedinți, printr-un parteneriat cu Primăria Strehaia.”
a spus președintele CJ Mehedinți.
Tot el a mai precizat că pe strada Câmpului, din această localitate, s-a turnat primul strat de asfalt între drumul național și calea ferată, s-au realizat rigolele, accesele la proprietăți și trotuarele și se lucrează la racordurile cu drumurile laterale. Pe DJ 607, lucrările continuă către comuna Grozești, la podul de la ieșirea din Strehaia.

Asfaltare Strehaia


,,Sunt mulțumit de ritmul în care se lucrează!
Îl felicit pe domnul primar, Ioan Giura, pentru implicarea cu care monitorizează lucrările și îi asigur pe locuitorii din Strehaia că vom continua dezvoltarea orașului!”
a ținut să puncteze seful administrativului mehedințean, Aladin Georgescu.
De asemenea, șeful administrativului mehedințean a mai precizat că s-a turnat primul strat de asfalt pe drumul care leagă localitățile Tâmna și Valea Ursului, în lungime de 2,5 kilometri, un drum important pentru locuitori, care duce către Biserica din localitate.
,,Acest tronson face parte dintr-un proiect care vizează asfaltarea a 8,5 kilometri în Tâmna, pe celelalte două tronsoane lucrările fiind, de asemenea, în stare avansată.
Investiția este finanțată în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, un program foarte important pentru toate comunitățile din Mehedinți, unde s-au derulat investiții necesare sporirii condițiilor de trai.
Îl felicit pe domnul primar, Șerban Dumitru, pentru implicarea și eforturile administrative pe care le-a făcut pentru ca oamenii să circule pe drumuri asfaltate și îi doresc mult succes în continuare
!” a mai adăugat Aladin Georgescu.


Georgia Sebeș

Publicitate

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s