Olt. Liberalul Marius Aliman, preferatul electoratului din Deveselu la funcția de primar!

***Olt. Liberalul Marius Aliman, preferatul electoratului din Deveselu la funcția de primar!***
La alegerile locale de anul trecut primarul din Deveselu, Ion Aliman a decedat cu numai o săptămână înaintea turului de scrutin. Acesta a fost confirmat cu COVID-19 în 4 septembrie 2020 și a murit în 17 septembrie într-un spital din capitală. Pentru că a decedat în timpul campaniei electorale, s-a produs o situație fără precedent și nu a mai, putut fi scos de pe buletinele de vot.
Astfel că, duminică 13 iunie la Deveselu vor avea loc alegeri parțiale, unde locuitorii cu drept de vot vor trebui să aleagă între actualul viceprimar (PSD), cel care a ocupat funcția de primar, dar și Marius Iulian Aliman, din partea organizației PNL.
Președintele partidului, senatorul Liviu Voiculescu a transmis un mesaj de susținere lui Marius Iulian Aliman, asigurându-l de toată susținerea sa și a tuturor colegilor liberali.


,,Pragmatism nedisimulat, viziune liberală și încredere în oameni.
Sub aceste aspecte, campania electorală liberală pentru funcția de primar al comunei oltene Deveselu a intrat, oficial, în linie dreaptă, odată cu depunerea candidaturii lui Marius Iulian Aliman. I-am stat alături, l-am încurajat și l-am asigurat de întreg suportul nostru în misiunea pe care și-o asumă de a continua parteneriatul puternic și constructiv cu deveselenii, inițiat și respectat de regretatul primar.
Astăzi, alături de un candidat capabil și demn, clădit „după chipul și asemănarea” unui tată care a pus performanța în rând cu datoria de edil, liberalii olteni au militat în mijlocul deveselenilor pentru speranță, pentru rațiune, pentru viitorul comunei Deveselu și pentru dorința de a vedea continuate proiectele și inițiativele edilitare care au schimbat radical în ultimii ani imaginea localității. Succes, Marius Aliman!”
, a ținut să precizeze liderul PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu.


CV-ul lui Marius Aliman este unul impresionant, cu mult peste contracandidatul său, un CV care ar pune în valoare această localitate în relațiile cu reprezentații SUA, care se află la comanda Scutului de la Deveselu. Cu toate că este tânăr, acesta are un Master în „Științe Penale și Criminalistică” la Facultatea de Drept, Universitatea din București și a fost, până acum, căpitan șef de port la Autoritatea Navală Română.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s