Liviu Voiculescu: UE a început evaluarea PNRR

Senatorul PNL Olt, Liviu Voiculescu, a transmis printr-un comunicat de presă că s-a avansat ideea că Uniunea Europeană ar respins PNRR, ceea ce ar fi total eronat. Parlamentarul oltean, a precizat că ar fi vorba doar evaluarea acestui plan, UE solicitând mai multe clarificări.

”Comisia a primit Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă și a început evaluarea planului. Acest proces este în curs, așa că informația potrivit căreia Comisia Europeană a respins planul României nu e corectă. Altfel spus, UE nu a respins Planul României, cum de altfel subliniază public și Comisia Europeană, ci doar solicită mai multe clarificări. Și este de-a dreptul hilar cum colegii din opoziție, cu o logică strâmbă, transformă afirmația comisiei europene (care subliniază în mod clar că PNRR nu este respins!) într-un joc de glezne electoral.

Aș plusa spunând că, după momentul jenant în care va fi nevoită să accepte că, în realitate, PNRR nu a primit niciun vot de blam din partea Comisiei Europene, opoziția își va duce jocul politic mai departe cu PNRR pe post de jocker, avidă să puncteze electoral.” a punctat Liviu Voiculescu, care s-a adresat și parlamentarilor PSD, rugându-i ca, în acest caz să lase disputele politice deoparte.

,,Stimați colegi din PSD: Planul Național de Redresare și Reziliență nu este nici miză electorală, nici motiv de dispută politică. Nu este nici al PSD și nici al PNL sau al altui partid politic. PNRR reprezintă viitorul pe termen scurt și mediu al României! Și este al românilor!” a conchis senatorul PNL Olt, Liviu Voiculescu.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s