Argeș. Paula Seling în concert la Filarmonica din Pitești

***Argeș. Paula Seling în concert la Filarmonica din Pitești***
Filarmonica Pitești organizează joi, 24 iunie, de la ora 19:00, în Sala „Simfonia” a Centrului Multifuncțional, concertul pop-simfonic extraordinar de închidere a stagiunii a XIV – a. Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Tiberiu-Dragoș Oprea, participă și solista Paula Seling.
În programul prezentat de organizatori puteți urmări „Caruso”, ,,Ce bine că ești”, ,,După noapte vine zi”, ,,I won’t Light A Candle”, ,,Love story”, ,,Nu privi în jos”, ,,Ploaie în luna lui Marte”, ,,Promit”, ,,Timpul”, ,,Straight No Chaser”, ,,Wave”, ,,Yardbird Suite”, ,,Titanic Music”, ,,Nothing’s Gonna Change My Love For You” și ,,Dulcea și tandra mea fiară”.
Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a Filarmonicii Pitești, prețul fiind de 50, 40 sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.
La concert este permis accesul pentru 70% din public. Spectatorii vor purta pe tot parcursul concertului masca de protecție.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s