Mehedinți. Veste bună pentru severineni! Se redeschide târgul Veterani!

Marius Screciu, primarul Municipiului Drobeta Turnu Severin a anunțat locuitorii orașului, în special pe cei care au mici afaceri, că va deschide târgul Veterani începând de duminică 3 iulie, a.c.

,,Pregătim redeschiderea Târgului Veterani din municipiu și efectuăm lucrări de curățenie și igienizare. Am refăcut acoperișul și sistemul de iluminat. Târgul se va deschide pe data de 3 iulie, cu precizarea că zvonurile potrivit cărora a fost vândut, nu sunt adevărate. Târgul Veterani aparţine comunităţii şi aşa va rămâne. Suntem în căutarea unei soluţii pentru o nouă locaţie, tocmai pentru a oferi atât comercianţilor, cât şi vizitatorilor condiţii cât mai bune. Activitatea în târg a fost suspendată o perioadă din cauza pandemiei, însă începând cu 3 iulie lucrurile vor reveni treptat la normal, iar cetăţenii vor avea din nou acces la acest târg.” a precizat edilul Drobetei.

Târgul Veterani din Drobeta Tr. Severin, a fost închis anul trecut după ce pandemia cu Covid 19 a luat amploare . Chiar dacă a fost o măsură de precauție, foarte mulți dintre comercianții ocazionali au avut mari pierderi financiare, dar și cei care cumpărau de la ei, au fost lipsiți de produse ieftine și bune.

Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s