Olt. Teatru la Slatina: ,,Spune-mi ce-ai făcut cu banii?”

Scena Teatrului ,, Eugen Ionescu” din Slatina, va găzdui sâmbătă 9 iulie, a.c. spectacolul ,, Spune-mi ce-ai făcut cu banii?”, o adaptare după V. Sigarev cu Anca Sigartău, Claudiu Bleonț și Claudiu Maier.
Râsul vindecă orice, sau mai bine spus este cel mai bun tratament; mai ales acum, când viața noastră, a tuturor, a pendulat între serviciu și casă, între restricții și relaxări temporare, între cutii cu medicamente luate preventiv și măști în spatele cărora doar puteam ghici expresia chipului, între frică și deznădejde și speranță și încredere. Dar lumea merge mai departe – încetul cu încetul, pas cu pas, societatea începe să iasă din încorsetarea medicală și restricțiile impuse. Pare că de data asta, la capătul tunelului, chiar se vede luminița…” , spune Valeru Ciurea, gazda spectacolului.

Evenimentu este organizat de primăria municipiului Slatina, Asociația Culturală Center Inter Art și Centrul Cultural Eugen Ionescu. Biletele au fost puse deja în vânzare începând de marți 29 iunie ora 16,00
Prețul unui bilet: 12,50 lei. Numărul locurilor este limitat în sală din cauza condițiilor epidemiologice. Biletele se pot procura zilnic, de luni până vineri, între orele 14,00 – 20,00.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s