Vâlcea. Locuitorii din Perișani vor avea un Centru Medical nou

Primăria Perișani
Primar Sandu Ion

***Vâlcea. Locuitorii din Perișani vor avea un Centru Medical nou***
Vineri 2 iulie, Sandu Ion, primarul localității vâlcene Perișani, a depus la Compania Națională de Investiții București un proiect pentru construirea și dotarea unui Centru Medical, foarte important pentru comunitatea locală.
Ion Sandu spune că această investiție este una ,,dintre cele mai moderne unități medicale din mediul rural al Județului Vâlcea, valoarea de investiție este de aproape 6 milioane lei adică 60 miliarde lei vechi care presupune încorporarea tuturor serviciilor medicale umane într-un complex de servicii, cabinet medicină de familie, saloane de tratament și de recuperare medicală, laborator de analize, cabinet stomatologic, farmacie și multe alte spații de servicii necesare funcționării domeniului sanitar”.
De asemenea, acesta a ținut să precizeze că și-a dorit foarte mult acest obiectiv, însă legislația privind obținerea unor fonduri guvernamentale sau europene este foarte greoaie și se întinde pe mai mulți ani. Chiar dacă sunt foarte multe proiecte depuse pe CNI și nici bani nu prea sunt, Sandu Ion crede că până în 2023 acest Centru Medical va fi funcțional.
,,Cei care cunosc derularea programului de finanțarea C.N.I știu că pe acest program s-au depus mii de proiecte de infrastructură locală și că nu sunt suficienți bani pentru derularea acestora și totuși pentru acest tip de proiecte am promisiunea că dacă nu se finanțează până la sfârșitul anului 2021 cu siguranță se va întâmpla anul următor 2022. Există o mare probabilitate ca comunitatea din Perișani să aibă acest obiectiv funcțional la finele anului 2023, Doamne ajută!”, a punctat primarul din Perișani.


Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s