Vâlcea: Autoritățile vâlcene au inaugurat noul Centru de Transfuzii

***Vâlcea: Autoritățile vâlcene au inaugurat noul Centru de Transfuzii***

Începând de astăzi, autoritățile vâlcene se pot mândri cu o nouă investiție foarte necesară locuitorilor din acest județ. Este vorba de un Centru de Transfuzii modern, început în urmă cu mai bine de un an cu fonduri proprii ale Consiliului Județean Vâlcea.

Prezent la acest eveniment important, Florian Marin , vicepreședintele Consiliului Județean Vâlcea, a ținut să precizeze că această investiție este una dintre cele mai moderne unități medicale de acest gen din țară.

,,Astăzi, la aproape 13 luni de la momentul în care a dispus începerea lucrărilor de modernizare și recompartimentare a clădirii fostei Policlinici cu plată, președintele Consiliului Județean Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu, a inaugurat noul sediu al Centrului de Transfuzii Sanguine Vâlcea. Am avut onoarea să particip la inaugurare, alături de Înaltpreasfinția Sa, Varsanufie, arhiepiscopul Râmnicului, vicepreședintele Consiliului Județean Vâlcea, doamna Andra Bica, administratorul public al județului Vâlcea, domnul Adrian Mihăilă, administratorul public al municipiului Râmnicu Vâlcea, domnul Eusebiu Vețeleanu, directori ai direcțiilor de specialitate din cadrul Consiliului Județean Vâlcea precum și conducători ai unor instituții din domeniul medical. La activitate a fost prezent și directorul Centrului de Transfuzii Sanguine Vâlcea, doamna dr. Narcisa Ionașcu Ispas. În acest moment putem afirma că în județul nostru funcționează unul dintre cele mai moderne centre din țară, cu efect imediat în creșterea serviciilor medicale de calitate oferite vâlcenilor!”, a punctat Florian Marin.

Potrivit șefului administrativului Vâlcea, Constantin Rădulescu, această investiție a costat bugetul județean nu mai puțin de 1, 8 milioane lei.

,,Astăzi, 3 august 2021, am inaugurat noul sediu al Centrului de Transfuzii Sanguine Vâlcea, care, până acum, și-a desfășurat activitatea într-un spațiu impropriu din incinta Spitalului Vechi. Acest demers a fost posibil prin realizarea unor ample lucrări de modernizare și recompartimentare a sediului fostei Policlinici cu Plată, imobil pe care l-am găsit într-un stadiu avansat de degradare. Am investit aici peste 1,8 milioane lei din bugetul propriu al județului și putem spune că, de astăzi, avem la Vâlcea unul dintre cele mai moderne centre de transfuzii sanguine din țară. Le mulțumesc colegilor mei și tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui obiectiv de investiții, care înseamnă încă un pas în ceea ce privește creșterea calității serviciilor de sănătate oferite vâlcenilor.”, a ținut să adauge Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s