Olt. Se fac înscrieri la IJJ Olt pentru cei care vor o carieră militară

***Olt. Se fac înscrieri la IJJ Olt pentru cei care vor o carieră militară***

Potrivit unui comunicat de presă emis de IJJ Olt, începând de astăzi, 2 septembrie a.c. se desfășoară o nouă sesiune de înscriere pentru cei care doresc să devină jandarmi. La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sunt scoase la concurs un număr de 288 locuri, iar la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni sunt scoase la concurs 263 locuri.

Unitatea militară de jandarmi din Slatina mai arată că cererile de înscriere se pot depun online pe adresa de e-mail contact@jandarmeriaolt.ro, data limită de depunere a acestora este 14.09.2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, iar data limită de depunere a dosarelor este 22.09.2021, inclusiv.


,,Pentru a urma cursurile școlilor militare de subofițeri jandarmi din Drăgășani sau Fălticeni trebuie îndeplinite anumite condiții și criterii specifice, ce pot fi consultate de site-ul http://www.jandarmeriaolt.ro.
Evaluarea psihologică a candidaților se realizează până la data de 20.09.2021, planificarea urmând a fi comunicată în timp util candidaților, prin publicare pe pagina de internet a unității http://www.jandarmeriaolt.ro
Proba de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 29.09 – 05.10.2021 în centrul zonal de selecție, respectiv Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani conform unei planificări ce va fi anunțată ulterior (prin postarea în timp util pe pagina de internet a unității).
” mai precizează sursa citată.


Proba de verificare a cunoștințelor se va susține în data de 09.10.2021, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt (într–o locație ce va fi anunțată ulterior), de către candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice.
Examinarea medicală se va realiza în perioada 11 – 31 octombrie 2021, pentru candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale.
Sunt declarați admiși candidații care au fost declarați apt medical, în ordinea descrescătoare a notelor finale.
Rezultatele finale ale admiterii se afișează la sediul unităților de învățământ și se postează pe site-ul oficial al acestora, până la data de 3 noiembrie a.c.


Mai multe informații puteți obține la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt (Serviciul Resurse Umane) – tel. 0249/437.901 sau 0249/437.904 int. 24.535.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s