Siminica Mirea: Iresponsabilitatea și nepăsarea lovesc din nou România!

Siminica Mirea; Iresponsabilitatea și nepăsarea lovesc din nou România!***

Senatorul PSD Olt, Siminica Mirea, a atras atenția guvernanților asupra efectelor dezastruoase pe care le produc în urma certurilor și scandalurilor, atât în interiorul coaliției cât și în cel al partidelor din care fac parte.

,,În aceste momente, România este o țară abandonată și neguvernată, iar nimeni nu ia în vedere adevăratele probleme ale românilor. Tot ceea ce primim în schimb este o criză politică acută, unde partenerii de guvernare apelează la gesturi extreme și șantaj, zdrobind orice stabilitate politică, fără a ține însă cont de faptul că orice incertitudine se transcrie în costuri grave pentru țară.” a ținut să puncteze parlamentarul oltean.

Mirea a mai adăugat că haosul provocat de o luptă imatură a celor de la guvernare, face ca adevăratele probleme cu care se confruntă românii să fie neglijate. Aceasta pomenește de prețul foarte mare la energia electrică crescut inexplicabil, de deschiderea scolii în condițiile valului 4 de covid, considerând aceste acțiuni drept iresponsabilitate.

,,Din nefericire, actualul scandal nu vizează valul 4 al pandemiei sau facturile crescute și scumpirile excesive. De asemenea, nu e vorba nici despre incertitudinile cu privire la începerea școlii sau despre nevoia urgentă de bani reclamată de administrațiile locale. Din păcate, NU! Haosul e generat pentru interesele și ambițiile politice ale acestora!

Românii au toate motivele faptului că nu se mai pot aștepta la nimic bun din partea actualei guvernări, credibilitatea acesteia fiind aproape nulă în fața cetățenilor!

România poate fi însă scăpată de acest cerc vicios al dezastrului prin întoarcerea la popor, și anume prin alegeri anticipate!”, a conchis Siminica Mirea, într-o postare pa pagina sa de socializare.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s