Olt. ,,Festivalul Oltenii și restul lumii”, va continua și în acest an la Slatina

***Olt. ,,Festivalul Oltenii și restul lumii”, va continua și în acest an la Slatina***


Primarul municipiul Slatina, Emil Constantin Moț a anunțat că în perioada 24-26 septembrie a.c., se va desfășura cea de-a XXVI-a ediție a Festivalului ,,OLTENII &… RESTU’ LUMII”, în cadrul căruia vor fi cuprinse activități culturale, concursuri de bancuri, dueluri epigramistice și momente de umor.
Pe lângă aceste activități, administrația locală așteptă pe toți cei interesați, slătineni și nu numai, să deguste bucatele tradiționale oltenești, vinul și mustul din zona Oltului.
Agenții economici prezenți la această sărbătoare pur oltenească, vor prezenta obiecte tradiționale românești, ale portului popular, ceramică și multe altele.
Evenimentul, va debuta ca de obicei la Podul Olt unde oaspeții vor fi primiți cu pâine și sare, însă cea mai mare parte a festivalului se va desfășura în Parcul Tineretului, unde administrația locală va monta o scenă unde vor fi prezentate mai multe momente artistice, interpreți cunoscuți și iubiți de publicul oltean, precum și numeroase ansambluri folclorice din Olt sau din județele limitrofe. Surpriza fiind, de acestă dată evoluția unor ansambluri folclorice ce aparțin diferitelor etnii.
Administrația slătineană face precizarea că :,,Pe întreaga perioadă de desfășurare a acestui eveniment se vor respecta toate actele normative în vigoare la data desfășurării festivalului, cu privire la prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS CoV-2 (COVID19).”, se arată în comunicatul de presă emis de primarul Slatinei, Emil Moț.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s