Olt. Piață volantă organizată special pentru producătorii olteni

***Olt. Piață volantă organizată special pentru producătorii olteni***

Consiliul Județean Olt, a anunțat că, începând cu 18.09.2021, în fiecare sâmbătă, între orele 08.00-16.00, va găzdui o Piața Producătorilor Olteni unde își vor vinde produsele autohtone producători atestați, din județul nostru. Potrivit organizatorilor această piață volantă, va fi dotată corespunzător, cu utilitățile necesare asigurate.
,,Piața va cuprinde 20 de puncte de vânzare organizate sub forma a 20 de standuri, puse la dispoziție de instituția noastră.” se arată într-un comunicare remis presei.
Acest demers a fost inițiat de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, pentru sprijinirea micilor producători agricoli, promovarea produselor agricole locale și pentru a răspunde politicii de promovare a alimentației sănătoase și producției agricole sustenabile.
Producătorii agricoli sunt foarte încântați de această ideea a CJ Olt și spun c vor venii cu cele mai bune produse , legume fructe, vin, lapte și produse lactate care vor umple cămările slătinenilor pentru perioada de iarnă.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s