Olt. Col. Emanuel Botan, noul șef IJJ Olt

***Olt. Col. Emanuel Botan, noul șef IJJ Olt***

Col. Dorel Drejoi, fost comandant IJJ Olt

În urma susținerii concursului pentru ocuparea postului de comnandant al Jandarmeriei Olt, colonelul Emanuel Botan a obținut media 9,44, astfel că acesta a devenit noul comandat, după ce colonelul Dorel Drejoi s-a pensionat.

La acest concurs s-au înscris inițial trei candidați, însă la final în cursă au rămas doar doi, aceștia fiind colonelul Emanuel Botan și colonelul Radu Gheorghe.

Col. Emanuel Botan are 44 ani și a fost angajatul Jandarmeriei Olt până în 2017, ocupănd și funcția de purtător de cuvânt în relațiile cu presa. De atunci, colonelul Botan a fost numit adjunct la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Frații Buzești” Craiova. Cel de-al doilea condidat la șefia IJJ Olt, col. Radu Gheorghe este fost purtător de cuvânt al IJJ Olt, iar în prezent activeazăa tot în cadrul acestei instituții.

Col. Emanuel Botan, noul șef al ijj Olt

Miercuri a fost ziua în care s-a susținut proba de interviu, iar colonelul Botan a avut un punctaj final de 9,44, față de contracandidatul său, colonelul Gheorghe, care a obținut 8,72.

Punctajele pe care le-au obținut Botan și Gheorghe nu sunt definitive, cei nemulțumiți de note putând depune contestații în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, termenul de soluționare a acestora, în eventualitatea în care sunt depuse, este de 48 de ore. Apoi, rezultatele finale se vor afișa după alte 24 de ore.

Reamintim faptul că postul de inspector șef al IJJ Olt era vacant din luna aprilie a anului 2021, când fostul comandant, colonelul Dorel Drejoi, a ieșit la pensie și a trecut în rezervă, predând conducerea unității colonelului Marin Boată.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s