Senatorul Siminica Mirea îngrijorată de creșterea prețului la energie

***Senatorul Siminica Mirea îngrijorată de creșterea prețului la energie***
Liberalizarea prețurilor la energia electrică și gazele naturale, să fi scăpat de sub controlul guvernanților? Sau poate este înțelegere tacită în favoarea distribuitorilor și a celor care le facilitează acest dezastru? De ce nu se găsesc soluții pentru plafonarea acestor prețuri și se găsesc doar soluții improbabile pentru subevenționarea familiilor devaforizate?


Despre acest subiect arzător la buzunarele românilor am cerut părerea senatorului PSD Olt, Siminica Mirea, care s-a arătat la rândul său îngrijorată de creșterea nejustificată a prețurilor la energia electrică și gaze și ne-a precizat că, formmațiune politică din care face parte va face tot posibilul pentru a reduce pe cât este posibil efectele negative asupra cetățenilor vulnerabili, mai ales că se aproie timpul rece al lunilor de iarnă :,,Partidul Social Democrat cere, prin intermediul europarlamentarilor PSD, dezbatere în Parlamentul European pentru combaterea creșterii prețurilor la energie!
Prin intermediul acestei mișcări, luptăm pentru stoparea creșterii masive a facturilor cetățenilor români la energie. Alături de colegii mei social -democrați, rămânem implicați pentru nevoile românilor, PSD fiind singurul partid care acționează eficient, insistent și perseverent pentru protejarea populației și a companiilor în fața creșterii prețurilor.
Ne implicăm în vederea rezolvării acestei probleme, pe toate căile: parlamentare, interne, externe, prin inițiative și solicitări oficiale.
Pe lângă solicitarea din Parlamentul European, activitățile majore și principale prin care ne luptăm cu scumpirile sunt:

 • Inițierea Legii de plafonare a prețurilor electricității și gazului pentru consumatorii casnici;
  -Determinarea majorității să adopte în regim de urgență Legea consumatorului vulnerabil;
  -Promovarea necesității majorării salariului minim cu 200 de lei net, pentru sprijinirea românilor cu venituri mici în fața creșterii prețurilor;
  -Constituirea unei Comisii Parlamentare de Anchetă;
  Românii au dreptul la sprijin din partea statului! Tocmai de aceea, nu vom sta indiferenți în fața scumpirilor!”
  , mai spune senatorul oltean, Siminica Mirea.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s