Mehehedinți. Primarul din Breznița de Ocol, noul președinte ACOR

***Mehehedinți. Primarul din Breznița de Ocol, noul președinte ACOR***
Cătălin Drăghici, primarul comunei Breznița de Ocol, a fost ales noul președinte ales al Asociației Comunelor din România, Filiala Mehedinți
Membrii filialei mehedințene s-a întrunit zilele trecute în cadrul adunării generale extraordinare, pentru alegerea noului președinte, în sala de ședințe a Consiliului Județean Mehedinți. Majoritatea a decis ca această funcție să fie preluată de primarul comunei Breznița de Ocol, Cătălin Drăghici, primar PSD.
,,Îl felicit pentru rezultatul obținut și îi doresc mult succes în activitate! Totodată, îi mulțumesc domnului președinte al ACOR, Emil Drăghici, care ne-a onorat cu prezența la adunarea generală, care din păcate, nu s-a desfășurat în cele mai bune condiții.” a transmis președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.


În momentul acestei adunări, mai mulți primari PNL au perturbat serios întâlnirea, provocând un adevărat scandal. Șeful administrativului mehedințean s-a arătat supărtat de această atitudine și le-a reamintit edililor scandalagii de la PNL că:,,După ce în urmă cu două săptămâni, Congresul PNL s-a desfășurat cum știm cu toții, cu 5000 de oameni într-o sală, fără distanțare și fără nicio restricție
Repet, adunarea generală extraordinară a ACOR Mehedinți nu era un eveniment cultural, nu era un spectacol, ci era o întâlnire de lucru care nu se încadra în ordinul de restricții, la fel cum s-a invocat și în cazul Congresului PNL. Este încă o dovadă că atunci când este interesul lor, restricțiile nu contează, dar când știau că votul va fi în favoarea reprezentantului PSD, au cerut intervenția Poliției, pe care o folosesc după bunul lor plac, așa cum ne-au obișnuit de când sunt la guvernare.

Aladin Georgescu


Din fericire, am căutat altă locație și am reușit să organizăm această adunare în comuna Gogoșu, iar Cătălin Drăghici a primit votul majorității pentru funcția de președinte al ACOR Mehedinți!
Voi susține în continuare Asociația Comunelor Mehedinți așa cum am făcut-o până acum pentru că acest organism reprezintă interesele comunităților locale din județ și implicit, dezvoltarea lor! Cu Cătălin Drăghici am o colaborare foarte bună și am încredere că va reprezenta cu succes interesele locuitorilor din mediul rural!”
a ținut să mai adauge, Aladin Georgescu.
Georgiana Leulescu

Lasă un comentariu