Sâmbătă expiră starea de alertă! Guvernul Câțu nu mai poate face nimic!

Sâmbătă expiră starea de alertă! Guvernul Câțu nu mai poate face nimic!

Că a picat guvernul Cîțu știți. Că primului jucător de golf i se rupe de români – știți și asta. Adevărata știre e alta: DE DUMINICĂ NU MAI SUNTEM ÎN STAREA DE ALERTĂ. Ultima prelungire a stării de alertă a fost începând cu 10 septembrie pentru 30 de zile. Ceea ce înseamnă că aceasta expiră sâmbătă 9 octombrie 2021. Un guvern interimar nu poate prelungi o stare excepțională (și neconstituțională) cum este starea de alertă.

În plus, de vineri 15 octombrie guvernul nu mai poate emite niciun fel de act juridic deoarece se împlinesc cele 45 de zile de interimat ale unui minister, în speță fiind vorba de Ministerul Justiției care a rămas fără ministru (Stelian Ion). Iar cum toate actele juridice emise de guvern au nevoie de avizul Ministerului Justiției de vinerea viitoare guvernul va mai avea doar un rol decorativ. Mai are sens să amintesc și de interimatele de la ministerele deținute de USR? Un aspect neluat în calcul este că demiterea guvernului prin moțiune de cenzură provoacă interimatul și în cazul secretarilor de stat. Și ghici ce funcție are Raed Arafat? Secretar de stat. Deci și ,,comandantul acțiunii” e pe făraș. Iar toate astea se întâmplă în valul 4 care pare că aduce Apocalipsa în sistemul medical din România.

Dar cum întreținerea statisticilor apocaliptice necesită doar mină de pix în următoarea perioadă vom avea niște cifre umflate care ar corespunde realității doar dacă populația Chinei și a Indiei s-ar reloca în spațiul mioritic cu cățel și purcel, cu liliac și pangolin. Deci să nu uitați! SÂMBĂTĂ EXPIRĂ STAREA DE ALERTĂ!

Deci duminică vom arunca măștile, vom micționa pe pașapoartele verzi, vom merge la nunți și proteste fără limită de număr. HAI LIBERARE!

Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s