Mehedinți. Spitalul TBC din Severin, prinde contur

***Mehedinți. Spitalul TBC din Severin, prinde contur***


Potrivit sefului administrativului mehedințean, Aladin Georgescu lucrările de reabilitare și modernizare a Ambulatoriului Secțiilor Pneumologie I și II al Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, în cadrul proiectului implementat de Consiliul Județean Mehedinți, sunt realizate în proporție de 40%.
,,S-a lucrat la structura de rezistență, la înlocuirea instalațiilor electrice, instalațiilor sanitare și de încălzire, s-a decopertat acoperișul și se lucrează în continuare, la construirea unui nou corp de clădire.
Zilnic, pe șantier, sunt, în medie, 60 de muncitori care desfășoară lucrări pe mai multe paliere. S-a comandat tâmplăria, astfel încât, în perioada imediat următoare să se înlocuiască ferestrele, iar pe timpul sezonului rece muncitorii să poată lucra la interior.
” a precizat Aladin Georgescu.


La Spitalul TBC, Consiliul Județean Mehedinți implementează unul dintre cele șase proiecte pe sănătate, pentru care au fost atrase fonduri europene, însă o parte din aceste contribuții sunt susținute de administrația județeană din Mehedinți care își dorește să continue să modernizeze întreaga infrastructura de sănătate din județ.


Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s