Olt. Col. Emanuel Botan a preluat oficial comanda IJJ Olt

***Olt. Col. Emanuel Botan a preluat oficail comanda IJJ Olt***

Cpt. Simona Floricel, purtătorul de cuvânt Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, a transmis o informație potrivit căreia astăzi, la sediul Jandarmeriei oltene a avut loc activitatea de preluare a comenzii unității de către colonel Botan Emanuel-Theodor. Acesta a fost numit recent în funcție ca urmare a promovării concursului organizat de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, cu medie foarte mare.

Drapelul de Luptă a fost înmânat în cadrul unei ceremonii militare inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, colonel Botan Emanuel-Theodor de către inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonel Mastan Alin, în prezența reprezentanților instituțiilor publice locale.

Colonelul Botan Emanuel-Theodor este absolvent al Liceului Militar ”Constantin Brâncoveanu” al Ministerului de Interne Ploiești și al Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București, Facultatea de Drept, profilul Științe Juridice, promoția 2000, dată de la care a îndeplinit funcția de comandant de subunitate în cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt.

A parcurs succesiv toate treptele ierarhiei militare, iar începând cu data de 20.10.2021 a atins cea mai înaltă treaptă, la nivel de inspectorat județean – funcția de inspector șef.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s