Editorial. România – o groapă de gunoi a moralității

***Editorial. România – o groapă de gunoi a moralității***

Dragi români buni, şi creduli, instituțiile din țara asta de peste 31 de ani sunt departe de a fi ceea ce credeţi voi că sunt sau ceea ce ar trebui să fie. Instituțiile din ţara asta nu sunt nici disciplinate, nici eficiente, nici patriote, nici inteligente, nici demne… Sunt niște organizații anchilozate, îmbâcsite, birocratizate la maximum, saturate de nepotisme şi sinecuri, burdușite cu incompetenți şi fustițe complet aservite politic.

Am văzut prea multi căței înclinîndu-se la pămînt în faţa unor derbedei politici, am văzut prea multă laşitate de jos în sus şi de sus în jos, am văzut prea mulţi şefi şi şefuţi minţindu-şi stăpânii în chestiuni foarte importante sau tratându-i pe cei din jur ca pe sclavi, am văzut prea multă lene şi prea multă scârba ascunsă sub munți de birocraţie sadică, am văzut prea multe intenţii bune făcute praf de incompetenţi cu poziţie de decizie, am văzut prea mulţi profesionişti plecând de silă din sistem, am văzut prea multa hoție pe care nimeni nu o stăvilește, am văzut prea multă fugă de responsabilitate şi prea multă debandada si jaf.

Iar faptul că instituțiile statului au stat mereu ascunse sub lacăt în colivia activității secretizate pentru nu a fi accesibile mulțimii, acest lucru a contribuit din plin la transformarea țării în ceea ce e azi o groapă de gunoi, în care trăim cu lacrimi si suferință. Niște entități mafiote politice, organizate, decerebrate, cu câteva excepții punctuale cu misiuni clare în distrugere sistematica a țării, gen partidele politice.

În loc de concluzie, azi istoria consemnează România a eșuat. E suficient să vedeți turma de ,,tovarăși” care se distrează pe suferința poporului. Cât despre patriotism, demnitate, curaj, onoarea, cinste, au devenit altar al mândriei găștilor de derbedei politici.

Gheorghe Duduială

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s