Argeș. Corala Bărbătească “D.G.Kiriac” din Pitești, va concerta de Sf Mihail și Gavril

***Argeș. Corala Bărbătească “D.G.Kiriac” din Pitești, va concerta de Sf Mihail și Gavril***


Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului și Corala Bărbătească “D.G.Kiriac” din Pitești, organizează un nou concert cu ocazia Sfinților Mihail și Gavril la biserica cu acest hram din localitatea Vedea.


Astfel că, melomanii argeșeni se pot întâlni cu Corul Bărbătesc “Dumitru Georgescu Kiriac” duminică, 7 noiembrie, înaintea marii sărbători a Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, la orele serii, grație preotului paroh Codruț Soveja din comuna Vedea.


Dirijorul coralei, Prof. Silviu Deaconescu, aduce, pe lângă vocile bărbătești ale corului, și câteva nume sonore ale muzicii clasice: mezzo-soprana Andra Bivol Costea, soprana Daniela Hodojeu și mai tânăra, dar valoroasa soprană, Alexandra Dumitrache, acompaniate la pian de profesorul și dirijorul Titi Radu.
Concertul de la Vedea de duminică, începe la ora 17,00 și face parte din proiectul „Pelerinul filarmonic” realizat de Asociația Culturală “D.G. Kiriac” și Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.
Intrarea este liberă, cu respectarea măsurilor de siguranță sanitară actuale (portul măștii).

Asociația Culturală “D.G. Kiriac” este compusă din membrii voluntari, dar pasionați de muzică, respectiv preoți, profesori, medici, ingineri, un jurnalist, oameni de diferite profesii. E un cor de amatori, sub oblăduirea Casei de Cultură a Sindicatelor, unde beneficiază de o sala pentru repetiții.

Doar dirijorul Silviu Deaconescu e profesionist, fiind prof. de muzică la Colegiul ,,Dinu Lipatti” și angajat la Filarmonica Pitești.


Georgiana Leulescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s