Vâlcea. Râmnicenii vor avea un spital nou

****Vâlcea. Râmnicenii vor avea un spital nou***
Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu a anunțat printr-un comunicat de presă că se lucrează intens a construirea unui nou spital în municipiul Rm Vâlcea.
Potrivit lui Rădulescu în acest moment se toarnă fundația, lucrările fiind în grafic, sperându-se, dacă va fi vremea bună, ca lucrările să fie finalizate înainte de sărbători. Acesta este prima clădire de spital care se construiește, după Revoluție, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Maternitatea
SJU Vâlcea


,,Se lucrează la fundația noii clădiri, pentru realizarea căreia se execută lucrări complexe, și sperăm ca aceasta să se finalizeze înainte de sărbători.
În ceea ce privește reabilitarea policlinicii vechi, s-au încheiat lucrările de izolare termică a clădirii, iar în prezent se fac ultimele finisaje exterioare.
Pentru modernizarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului din cadrul SJU Vâlcea, CJ Vâlcea a accesat fonduri europene în valoare de cca 16 milioane lei.
Așteptăm să se deschidă axele de finanțare europeană pentru a putea moderniza în totalitate și clădirea Maternității din Râmnicu Vâlcea.”
a precizat Constantin Rădulescu, șeful administrativului vâlcean.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s