Mehedinți. Alin Isuf, noul prefect de Mehedinți


Cristinel Pavel,
Aladin Georgescu

***Mehedinți. Alin Isuf, noul prefect de Mehedinți***
Așa cum era de așteptat, social-democratul Alin Isuf va prelua funcția de prefect în locul liberalului Cristinel Pavel, după ce, în coaliția de guvernământ s-a stabilit ca acolo unde sunt președinți ai CJ din PSD, și prefectul să fie din aceiași formațiune politică.
Propunerea făcută de către președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu în cadrul BPJ al PSD Mehedinți, a fost aprobată în unanimitate.
,,Propunerea pentru funcția de prefect a avut la bază experiența lui Alin Isuf în administrație, integritatea și interesul pentru gestionarea în mod corect a problemelor legate de pandemie și siguranța locuitorilor județului Mehedinți! Am încredere și prin votul lor, au dovedit și colegii mei că au încredere, că va avea o activitate bună în funcția de prefect!” și-a motivat această alegere șeful administrativului mehedințean, Aladin Georgescu.
Alin-Constantin Isuf a ocupat până acum funcția de director executiv în cadrul Consiliului Județean Mehedinți și, conform declarației de avere este membru în Consiliul de Administrație al DGASPC, Biblioteca Județeană și CAS Mehedinți de unde câștigă 850 lei lunar.


Tot în acest context Simcea Bogdan și Mură Cristian au primit voturile majorității pentru a ocupa funcții politice în administrația centrală.
Cei doi au atât experiență politică, cât și administrativă, despre care Aladin Georgescu spune că ,,vor reprezenta cu succes interesele mehedințenilor la nivel central!
Le mulțumesc colegilor din cadrul Consiliului Politic Județean al PSD Mehedinți pentru punctele de vedere exprimate astăzi și pentru voturile date! Cu toții ne dorim ca Organizația PSD Mehedinți să fie bine reprezentată la nivel guvernamental!”

Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s