Olt. Premii importante pentru cei mai buni zece olteni

Ion Doldurea, Caracal
Mircia Gutău
Cosntantin Izvoranu

***Olt. Premii importante pentru cei mai buni zece olteni***
La Craiova în Sala Oglinzilor a Muzeului de Artă, a avut loc Gala premiilor de excelență oferite de către Academia Internațională ,,Mihai Eminescu” a celor mai performați oameni de afaceri, primari și instituții din Oltenia pentru munca și pasiunea de care au dat dovadă în acest an, oameni care ajută și se implică în dezvoltarea comunității, dar și oameni care sprijină performanța și educația.
Este vorba de 10 dintre cele mai importante personalități (instituții) din Oltenia, din domenii diferite de activitate, o acțiune care se desfășoară în fiecare an în capitala Băniei.
Printre cei premiați în cadrul Galei ,, 10 pentru Oltenia” se numără și primarul Ion Doldurea de la Caracal, care a fost recompensat cu Premiul de excelență pentru Modernizarea administrației și inovarea serviciilor publice. Acesta a declarat: ,,Am avut onoarea să primesc premiul Academiei Internaționale ,,Mihai Eminescu” pentru modernizarea administrației și inovarea serviciilor publice. Acest trofeu îl dedic echipei cu care, în acest an de mandat ca primar al Caracalului, am început să implementăm principiile unui management eficient”.
Tot cu acest prilej, și edilul din Rm Vâlcea, Mircia Gutău a primit din partea Academiei Internaționale ,,Mihai Eminescu” Premiul de excelență pentru Smart city.
Premiul de excelență pentru antreprenoriat obținut de un severinean
Combinatul de celuloză și hârtie, din Drobeta Turnu Severin, este singurul producător de hârtie industrială semichimică din România. Directorul Constantin Izvoranu a primit Premiul de excelență pentru Entrepreneurship.
,,Ne-am încăpățânat să ținem în viață această activitate, care nu este deloc ușoară, și atâta timp cât am reușit să vindem inclusiv în Chile, am demonstrat că produsul nostru este ceea ce trebuie. Vindem 80.000 de tone pe an. Facem aproximativ 80 de milioane de euro cifră de afaceri și ținem uniți aproape 1000 de salariați”, a declarat în cadrul Galei de la Craiova, severineanul Constantin Izvoranu.
Ion Deaconescu, președinte Academia Internațională Mihai Eminescu, cel care a organizat această gală a ținut să puncteze că au fost nu mai puțin de 120 de candidați pentru aceste premii și cu greu au reușit să îi nominalizeze pe cei mai buni: ,,Academia Internațională Mihai Eminescu și Asociația Perfectul Simplu au descoperit această manifestare ,,10 pentru Craiova”, și mai nou ,,10 pentru Oltenia”, tocmai pentru a onora realizările și eforturile unor oameni minunați. Niște învingători. Premiile de excelență ,,10 pentru Oltenia” au avut peste 120 de candidați din conducerea administrațiilor publice, primari, viceprimari, prefecți, președinți și vicepreședinți de consilii județene, reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale, senatori, deputați. Am urmărit să evidențiem rezultatele deosebite obținute în eficientizarea activităților profesionale, precum și eforturile de apropiere a calității produselor și serviciilor. Dintre acești învingători nu ne-a fost ușor să alegem doar 10 nume, cei mai performanți ”.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s